Nieuwsbrief April 2017 Lees online  |  Afmelden
Secure Logistics
The biometric heart of your process
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een gewaardeerde relatie van ons bent en wij u graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Deze nieuwsbrief verschijnt ca 6 keer per jaar. Uw opgegeven gegevens kunnen worden gebruikt voor het toezenden van informatie over tarieven, nieuwe functionaliteiten e.d. Uw e-mailadres zal alleen voor soortgelijke producten en diensten van Secure Logistics worden gebruikt. Indien u hiertegen bezwaar heeft, stuur u een e-mail naar info@secure-logistics.nl. 
Informatiesessie Kloosterboer Cool Port, meldt u nu aan
De laatste fase van de bouw van Cool Port is aangebroken. De opleverdatum, medio mei, komt snel in zicht. Met de introductie van het Truck Appointment System en de CargoCard is Kloosterboer Cool Port een van de modernste en efficiëntste koel- en vriesterminals waar het logistieke proces optimaal is ingericht.
Kloosterboer organiseert een informatiesessie over het Truck Appointment System en het gebruik van de CargoCard. Via onderstaande link kunt u zich aanmelden:
           
Woensdag 10 mei 2017, aanvang 15.00 uur tot 17.00 uur               
Locatie: Hotel Van der Valk, Ridderkerk

Webinar: Donderdag 11 mei, 15.00 uur

Vraag tijdig uw CargoCard aan
Kloosterboer Cool Port is wettelijk verplicht 100% bezoekersregistratie bij te houden en minimaliseert de hierbij horende wachttijden door gebruikmaking van de CargoCard. U krijgt daarom alleen toegang tot het terrein van Kloosterboer Cool Port indien u in het bezit bent van een geldige CargoCard.

Voor vervoerders is het voordeel van de CargoCard dat u tot 60% tijd bespaart door het wegvallen van het extra parkeren, in- en uitstappen en onnodig wachten aan de balie voor aanmelding en identificatie. Bovendien hoeven er aan de poort geen ID-documenten meer overlegd of gescand te worden, in het kader van privacy wel zo’n fijn gevoel voor de chauffeur. De CargoCard kunt u inmiddels al op meer dan 65 locaties in Nederland, Belgie en Duitsland gebruiken en dat aantal neemt nog steeds toe. Kijkt u op onze website voor de actuele locaties. 

Antonie Bodaanweg
Op het publieke parkeerterrein aan de Antonie Bodaanweg kunt u uw CargoCard na aanvraag ophalen en activeren. Daarna is de CargoCard klaar voor gebruik. Wilt u alles nog eens rustig nalezen, kijkt u dan op www.cargocard-coolport.nl.

 
 

Vraag tijdig uw CargoCard aan

Tijdens de nationale feestdagen zijn wij gesloten. Voor de komende periode zijn dit de volgende dagen: 

27 april 2017 - Koningsdag
25 mei 2017 - Hemelvaartsdag
 5 juni 2017  - 2e Pinksterdag

Houdt u hier aub rekening mee en vraag tijdig uw CargoCards aan. 

Alle andere dagen staan wij van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur voor u klaar.

 
ISO27001:2013
30 maart 2017 mochten wij het informatiebeveiligingscertificaat ISO27001:2013 in ontvangst nemen. Met het XS-Keyplatform biedt Secure Logistics een unieke oplossing voor het controleren, registreren en betrouwbaar ontsluiten van persoonsgegevens.

Cor Stolk, directeur, licht toe: 'Informatiebeveiliging is onze license-to-operate. Het ligt aan de basis van het ontstaan van ons bedrijf en we ontlenen onze continuïteit er aan'. 
Lees meer »
 
Supermaritime neemt CargoCard in gebruik
Op donderdag 20 april jl. was de officiële ingebruikname van de CargoCard door gedeputeerde Van der Maas.

Bij de toepassing op Supermaritime wordt de CargoCard gecombineerd met de daarachterliggende ontvangst van de - in dit geval - uien en aardappelen. Het logistieke proces wordt daarmee verder geautomatiseerd. Supermaritime verwacht met het CargoCard systeem het logistieke proces aanzienlijk te verbeteren.

Het verder ontwikkelen en testen van het systeem zal plaatsvinden in samenwerking met de eerste gebruiker Arjazon uit Kruiningen. Vervolgens zal het systeem geleidelijk verder worden uitgerold naar andere uien- en aardappelverladers.
 
The biometric heart of your process
 
Contact Secure Logistics
Bezoekersadres
Kamerlingh Onnesweg 10B
2991 XL Barendrecht
Contactgegevens
Tel: 010-4637777
E-mail: secure-logistics@secure-logistics.nl
E-mail opties
Contact met ons opnemen
Mijn gegevens aanpassen
Mij aanmelden voor de nieuwsbrief
Mij afmelden voor de nieuwsbrief
www.secure-logistics.nl